شرح محصول:
نوکلئيک اسيد ها و نوکلئوزيدها ترميم بافتها را تسريع کرده و روند پيري را کند ميسازند.
سلنيوم موجود در مخمر آبجو خاصيت ضد سرطاني دارد، از سلولهاي کبدي محافظت ميکند و يک آنتي اکسيدان قوي ميباشد که از امراض قلبي-عروقي پيشگيري ميکند.
کروم موجود در مخمر آبجو داراي خواص: تنظيم سطح قند خون (کاهش قند خون)-کاهش گلوکز ناشتا و بهبود تحمل گلوکز در افراد ديابتي با افزايش حساسيت سلولها به انسولين-کاهش چربيهاي بدن و افزايش توده عضلاني (در صورتي که با ورزش و رژيم غذايي متعادل همراه باشد) – کاهش کلسترول و تري گليسريدهاي خون-کاهش سطح کلسترول بد(LDL) وافزايش سطح کلسترول خوب(HDL).